Ohlášky 22. neděle v mezidobí 28.8.2022

Načítací animace Načítání…
EAD Logo Trvá to moc dlouho?

Načíst znovu Načíst dokument znovu
| Otevřít Otevřít v nové kartě

Poděkování

Děkuji všem, kteří se zapojujete do života farnosti, podporujete farnost v modlitbě nebo finančně. Zvláště děkuji za krásné setkání, za jeho přípravu.

Dnes 28.8. setkání na faře v Plumlově. Podle počasí venku nebo uvnitř. Začínáme v 16 hodin. Klobásy vezměte sebou.

Ve středu 7. září bude v Určicích pouť „důchodců“. Přijede zde společenství z Prostějova a také my jsme zváni abychom se připojili. Někteří si mohou pamatovat toto setkání z minulého roku. Setkání začíná mší svatou v 9:00 ve zdejším kostele.

Péče o nemocné

Pokud víte o někom, kdo se nedostane na mši sv. a chce přijmout svátosti tak se nebojte a ozvěte se . Rád navštívím nemocné.

Oprava Plumlovských varhan

ŘKF Plumlov prosí o hlasování v soutěži Máme vybráno. Postoupili do 2.kola soutěže. Hlasovat můžete už jen do TÉTO STŘEDY 31.8.2022 na těchto webových stránkách: https://www.mamevybrano.cz/soutez-2-kolo Vítěz soutěže obdrží finanční obnos na opravu památky. Více informací o varhanách naleznete na webových stránkách: https://varhany-plumlov.webnode.cz/

1.pátek (čtvrtek) v měsíci

Jelikož v Plumlově nejsou v pátky mše sv. a tento pátek je první v měsíci bude zde ve čtvrtek po mši sv. adorace a svátostné požehnání. V Určicích jako obvykle v pátek po mši sv. Také bude možnost jak v Plumlově, tak v Určicích půl hodiny přede mší sv. přistoupit ke svátosti smíření. Využijte této možnosti.

Pozvánka z děkanátu Prostějov

Římskokatolická farnost Kostelec na Hané srdečně zve na poutní mši sv. ke cti Narození Panny Marie ve Stařechovicích v neděli 11.9. od 9:30.