Ohlášky 6. neděle v mezidobí 12.2.2023

Načítací animace Načítání…
EAD Logo Trvá to moc dlouho?

Načíst znovu Načíst dokument znovu
| Otevřít Otevřít v nové kartě

Poděkování

Děkuji všem, kteří se jakýmkoliv způsobem zapojujete do dění ve farnosti, kteří podporujete farnost v modlitbě nebo finančně.

Sbírka Haléř sv. Petra

PŘÍŠTÍ NEDĚLI 19.2.2023 ve všech farnostech při mši sv. Výtěžek ze sbírky je určen do rukou Svatého otce, který jej pak přerozděluje podle aktuálních potřeb církve. Jedná se o starobylou sbírku, jejíž kořeny sahají až do 8. století. Všem dárcům Pán Bůh zaplať za vaše dary na tento účel.

V úterý 14.2. nebude Mše v Seloutkách. Ve 14 hodin bude v Určicích pohřeb pana Bohuslava Bábka ze Seloutek. Předpokládám že většina těch co chodí na mši svatou v Seloutkách bude na mši svaté za zemřelého pana Bábka.

Mše sv. na Popeleční středu 22.2.2023

Plumlov 17:00, Určice 18:00. Nebude mše svatá v Dětkovicích.

Mládež děkanátu Prostějov

Postní duchovní obnova pro mládež – v sobotu 25.2.2023 od 9:00 na CMG v Prostějově. Téma: Každodenní život s Bohem. Hostem bude P. Jan Polák.

Modlitba za nového arcibiskupa

Pamatujte v modlitbách na volbu nového arcibiskupa.

Modlitba za mír na Ukrajině

Prosím modlete se za mír ve světe, zvláště na Ukrajině.

Postní kapky

Postní doba se pomalu blíží. Farnost Dolní Němčí i letos nabízí pastorační aktivitu pro toto období přípravy na Velikonoce „Postní kapky“ (téma – MODLITBA). Prostřednictvím mobilní aplikace (Android i iOS), e-mailu, SMS nebo webové stránky můžete každý den dostat krátké inspirace. Více na www.postnikapky.cz nebo plakátku.